Figyelem! A naptár csak a feltételek elfogadása után lesz látható!

Felhasználási feltételek

 

A 2017-es év szabályváltozásai miatt a nyugtaadási kötelezetség lehetősége megszűnik. Helyette számlaadási kötelezettség lép életbe, mely magával vonza a kötelező adatszolgáltatást is. Ezért mindenkinek kötelező kitöltenie 2017-től a számlázási űrlapot. Későbbi vásárlás esetén nincs szükség az újra kitöltésére, ha nem történik tartalmi változás, ugyanis az adatbázisból az adatok kiolvashatóak lesznek. A szolgáltatás igénybevétele után elektronikus számla kiállítása történik, melyet a megadott e-mail címre küldünk ki időbélyeggel ellátva.

Kedvezményes bérletvásárlás: Lehetőség van kedvezményes bérlet és ajándékkártya vásárlásra is. Csak 3 alkalmas egységekben lehet bérletet vásárolni. A bérletek/ajándékkártyák érvényessége vásárlástól számított 6 hónap. Ez további 6 hónappal meg lehet hosszabítani az alábbi hosszabbítási díj megfizetésével: 1000 Ft/egységkártya. 

Az időzónás bérlet is kiterjeszthető az esti időszakra az alábbi kiegészítő díj esetén: 30 perc masszázs/csontkovács kezelés: 1000 HUF/alkalom. 

 

Kezelések lemondása: A kezelést megelőző 24 órával lehetséges, az ezen belül történő lemondás pótdíj 1000 Ft

A kezelés frissítő, közérzet javító szolgáltatásnak minősül, nem tekinthető orvosi gyógy tevékenységnek!

A kezelésélen mindenki saját felelősségére vehet részt. 

Kizáró okok: 
A kezelésen való részvétel felső korhatára 65 év. Kivételt képeznek azok, akik már korábban jártak rendszeresen kezelésre, s jóváhagyást kaptak a folytatásra.
Erős gyulladás esetén a kezelés nem alkalmazható. Szív és érrendszeri problémák
Nagyfokú csontritkulás. Daganatos betegségek esetén nem alkalmazható.
 
A kezelést a kezelő és a kezelt személy bármikor megszakíthatja, ha bárminemű kockázat észlelhető. Első a biztonság!
 
 
 
Termszla
 
 
 
 
nfe